Trouwringen

HANDGEMAAKTE TROUWRINGEN

Wat wij zo opmerkelijk vinden, is dat trouwringen vaak helemaal niet zo spannend zijn. Ze zijn vaak vormvast en traditioneel. Voor ons werkt het anders. Wij willen mooie, persoonlijke ringen maken die een verhaal vertellen.

De mooiste trouwring is absoluut een unieke, handgemaakte trouwring.

Net zoals een trouw, is het uitzoeken van een geschikte trouwring een aardig intensief proces. Er zijn zo veel verschillende dingen waar u rekening mee kan houden; en dan hebben we het niet eens over de prijs. Een trouwring is natuurlijk extra bijzonder omdat het een ring voor het leven is.

We verkopen een kwalitatieve collectie aan trouwingen van DUO, maar onze passie en overtuiging gaan vooral uit naar het maken van een unieke trouwring, gesmeden en gemaakt voor uw liefde voor elkaar. Handgemaakte trouwringen onstaan zowel vanuit de creativiteit van de maker, als vanuit de wensen van het toekomstige echtpaar.

Door deze twee elementen samen te brengen ontstaan unieke trouwringen. Zowel in 18-karaats wit, geel of roze goud. Zelf een combinatie is mogelijk. Verder is er ook altijd de mogelijkheid om briljant of andere edelstenen in de ringen te verwerken.

Trouwringen kunnen ook vervaardigd worden uit oud goud ,zodat de eeuwige emotionele herinneringen bewaard kunnen blijven. Zo dragen jullie ringen die net zo uniek zijn als jullie liefde voor elkaar


Het ontstaan van uw trouwringen.

Voor de hoogste kwaliteit smelten wij het goud, en smeden wij uw ringen in ons atelier.
Bezoek onze Atelier-pagina op deze website voor meer informatie.

Ring

Openingsuren

Dinsdag - Vrijdag
10.00 - 12.00 / 13.30 - 18.00
Zaterdag
10.00 - 16.00
Zondag - Maandag
Gesloten of op afspraak!

Openingsuren tijdens de feestdagen:
Van heden
elke dag doorlopend open
10.00 - 18.00
zondag 17 december
11.00 - 16.00
Van maandag tot zaterdag 23 december
10.00 - 18.00
zondag 24 december
10.00 - 16.00
Tweede kerstdag GESLOTEN
Daarna weer open van 10.00 - 18.00

zondag 31 december
10.00 - 16.00

Sociale media

Niet zomaar een juwelier

Ons aanbod voldoet aan hoge standaarden in kwaliteit. U geniet onze garantie op een zorgvuldig gemaakt juweel, vervaardigd uit enkel de beste materialen.