Atelier

ATELIER: EIGEN CREATIES EN MAATWERK.

Wij maken uw juweel op maat, volledig naar uw wens. Vanuit uw eigen idee, of in overleg met ons. Oude juwelen of oud goud verwerken wij in een nieuw, exclusief en zeer persoonlijk juweel.

EEN UNIEK JUWEEL LATEN MAKEN? U BENT WELKOM IN ONS ATELIER TE MOLENBEERSEL.

Doorheen onze vier generaties aan ervaring in het smeden van sieraden, is het ontwerpen en het maken van een juweel ons niet vreemd. Met de hand gemaakte sieraden garanderen authenticiteit en uniekheid. Sommige ontwerpen beginnen bij ons en worden aangepast naar wens van de klant, zoals structuur, afmetingen en materialen. Andere ontwerpen worden door onze klanten zelf bedacht; en door ons vervaardigd.

In ons atelier smeden we dus letterlijk de sieraden van uw dromen. En daar zijn we erg trots op. Bij onze juwelen op maat wordt uw fantasie vastgelegd en gevormd in een prachtig stuk. Zo kunt u uw eigen idee altijd meedragen.

Heeft u nog oud goud of zilver liggen, of een familie-erfstuk met sentimentele waarde, maar wat niet meer eigentijds is? Samen kunnen we er een prachtig nieuw juweel van smeden. We garanderen het 100% herbruiken van alle door u aangeleverde materialen zodat we uw oude juwelen kunnen transformeren -of omtoveren- tot iets nieuws.

Maar daar houdt het niet bij op. Zo herstellen we ook al uw juwelen en uurwerken in ons atelier. Beschadigde of gesleten sieraden verdienen ook een reparatie. De mogelijkheden zijn eigenlijk onbeperkt. Waar we ook erg trots op zijn, zijn de trouwringen die we zelf smeden, en dat doen we graag in overleg met u. Er is geen mooiere trouwring dan een unieke trouwring.

Assieraden kunnen een symbolische herinnering zijn, uw leed verzachten of helpen om het een plaats te geven. Het ontwerpen van een assieraad is een persoonlijk proces. Samen met u zoeken wij hoe wij de herinnering aan uw geliefde vorm kunnen geven.

MET UITERSTE ZORG VOOR ONS WERK.

De kwaliteit van uw juweel staat met onze zorguldige afwerking en ons gebruik van premium materialen. Zo maken we uw uniek sieraad oerdegelijk.
Een uniek juweel laten maken? U bent welkom in ons atelier te Molenbeersel.


Atelier

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x